Επεισόδια με τραυματίες στη Νάπολη
Συγκεκριμένα, έξω από πιτσαρία της περιοχής συνεπλάκησαν μιας ομάδα οπαδών της Νάπολι με 13 σουηδούς τουρίστες.
Οι ιταλοί κρατούσαν ρόπαλα του μπέιζμπολ και μαχαίρια και τραυμάτισαν τρεις από τους σουηδούς, οι οποίοι διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης για τις πρώτες βοήθειες.
Μέχει εδώ θεωρείται «φυσιολογικό» το συμβάν, τη στιγμή που την Πέμπτη (20/09) η Νάπολι φιλοξενεί την ΑΙΚ Στοκχόλμης στο Σαν Πάολο για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.
Ωστόσο, η αλήθεια είναι η εξής: Οι σουηδοί τουρίστες ανήκουν σε κλαμπ της Νάπολι στην πατρίδα τους και είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στην πόλη του ιταλικού Νότου προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα κόντρα σε μια σουηδική.
πηγή: sport.gr