δημοσιο ΕΛΛΑΔΑ

514,000 νεκροί έχουν ακόμα ΑΦΜΟλοκληρώνεται το έργο ένταξης όλων των δήμων της χώρας στο εθνικό δημοτολόγιο. Ο έλεγχος των μητρώων ανέδειξε πως ούτε λίγο ούτε πολύ 514,081καταγραφές ΑΜΚΑ που είχαν επιβιώσει συνεχίζουν να διατηρούν ΑΦΜ. Μεταξύ άλλων εκτός του Δήμου Αθηναίων παρατηρήθηκε έντονα το φαινόμενο των ετεροχρονισμένων δηλώσεων γεννήσεων (γεννήσεις που πραγματοποιήθηκαν εκτός μαιευτηρίου)  με καθυστέρηση ακόμα και ετών.

Από τον Μάιο έως και σήμερα έχουν εντοπιστεί 88 ετεροχρονισμένες καταγραφές στο ληξιαρχείο Πάτρας, 7 στο Ρίο, 33 στα Τρίκαλα, 29 στο Αγρίνιο, 24 στη Χαλκίδα και 28 στην Αθήνα. Το έργο του Εθνικού Ληξιαρχείου – Μητρώου Πολιτών αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2014 και θα κοστίσει 42 εκατομμύρια ευρώ.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.