Αυτή είναι η 43χρονη που έσφαξε Αλβανός στην Πάτρα (φωτο) ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η 43χρονη που έσφαξε Αλβανός στην Πάτρα (φωτο)


Αυτή είναι η 43χρονη που έσφαξε Αλβανός στην Πάτρα (φωτο)

Το έγκλημα με θύμα την 43χρονη γυναίκα, έγινε το πρωί στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας, ενώ ο 33χρονος δράστης, λίγη ώρα μετά τον φόνο, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος που είναι Αλβανός κατακρεούργησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της.

Η 43χρονη σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σύντροφος γνωστού δημοσιογράφου της πόλης, που ειδοποιήθηκε για τη δολοφονία από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, o δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση μαζί της και ότι περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και επιπλέον βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης που είχαν.

Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι έφερε μαχαιριές στην πλάτη και στο στέρνο. Ο δράστης την αποτελείωσε κόβοντάς της, την καρωτίδα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης παραδόθηκε με τα χέρια βαμμένα από το αίμα της άτυχης γυναίκας. Στο σημείο του εγκλήματος, στο σπίτι που βρίσκεται κοντά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά άνδρες της Ασφαλείας και ιατροδικαστής.

Οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να μάθουν πληροφορίες για τη δολοφονία και δήλωναν συγκλονισμένοι.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.