Ακρωτηριάστηκε σε χέρια και πόδια μετά από ενέσεις σιλικόνης!
Η 46χρονη Έιπριλ Μισέλ Μπράουν από το Λος Άντζελες, ήθελε να μοιάσει με σταρ και κατέληξε χωρίς άκρα.
Έκανε ενέσεις σιλικόνης που περιείχαν, εν αγνοία της, υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σε οικοδομικές εργασίες και της προκάλεσαν σοβαρές δερματικές αλλεργίες που κατέληξαν σε γάγγραινα και τελικά στον ακρωτηριασμό χεριών και ποδιών.
Έπειτα από πολλές επεμβάσεις, αναπτύχθηκε οπή στον γλουτό της και αυτό οδήγησε σε μόλυνση. Στην πορεία η γυναίκα έπεσε σε κώμα για δύο μήνες, ενώ οι χειρουργοί προσπαθούσαν να επαναφέρουν τη μορφή των ποδιών και χεριών της. Τελικά ύστερα από 27 επεμβάσεις οι γιατροί της είπαν ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τον ακρωτηριασμό των ποδιών και των χεριών της.
«Με έσωσαν, αλλά η γάγγραινα είχε φτάσει στα χέρια και τα πόδια μου. Βρισκόμουν έξι μήνες στο νοσοκομείο. Μόλις μου έδωσαν εξιτήριο αποφάσισα ότι θα έβλεπα την τραγική αυτή ιστορία ως κάτι θετικό. Άρχισα το τρίαθλο και είπα στον εαυτό μου ότι μπορεί να τα καταφέρει», συμπλήρωσε η Μπράουν, η οποία κάλεσε, μέσα από τη συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun, όλες τις γυναίκες να είναι υπερήφανες για την εμφάνισή της και να μην προσπαθούν να την αλλάξουν