Γαβαλας δικη ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε η δίκη του Λάκη Γαβαλά λόγω … φάρσας


Αναβλήθηκε για την Παρασκευή, λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα, η δίκη του Λάκη Γαβαλά στο Εφετείο της Αθήνας.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει συμπληρώσει στη φυλακή περισσότερο από χρόνο, καθώς επίσης και η αδελφή του Νότα Γαβαλά, θα καταθέσει και ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων όλα εκείνα τα έγγραφα με τα οποία εκχωρεί ουσιαστικά το περιουσιακό του στοιχείο υπέρ του Δημοσίου.
Η κίνησή του ελπίζει να εκτιμηθεί από τους δικαστικούς λειτουργούς που θα τον κρίνουν με απώτερο στόχο η όποια ποινή του επιβληθεί να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα ώστε να μην επιστρέψει στη φυλακή του Κορυδαλλού τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή του, που κατηγορούνται για χρέη στο Δημόσιο.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.