Treasure-Hunt2 ΤΑΞΙΔΕΨΕ

Athens Insiders: Μια παρέα παιδιών μας ξεναγούν στην πόλη… με τρόπο πρωτότυπο και μοναδικό!


Μια παρέα παιδιών δημιούργησαν μια ομάδα που παρέχει… exclusive υπηρεσίες ξενάγησης σε τουρίστες, πέραν των καθιερωμένων προορισμών, μετατρέποντας την εμπειρία της επίσκεψης στην Αθήνα, από την απλή περιήγηση των αξιοθέατων σε… γνωριμία με την πραγματική πόλη.

Το oloigiaolous τους συνάντησε και ενθουσιάστηκε με την ιδέα τους…

Treasure-Hunt2

Τι είναι οι Athens Insiders; Πώς σας γεννήθηκε η ιδέα και ποιες ακριβώς υπηρεσίες προσφέρετε;

Οι Athens Insiders ήταν μια ιδέα που έγινε πραγματικότητα. Όντας ταξιδιώτες οι ίδιοι, πάντα προσπαθούσαμε να γνωρίσουμε διαφορετικούς ανθρώπους και κουλτούρες. Σε πολλές χώρες που ταξιδέψαμε, χώρες οι οποίες δεν είχαν να δείξουν έναν αρχαίο πολιτισμό ή ένα τόσο πλούσιο φυσικό περιβάλλον όσο η χώρα μας, διαπιστώσαμε ότι ανθεί ένα άλλο είδος τουρισμού. Το είδος αυτό του προσωποποιημένου τουρισμού, ενός τουρισμού που απευθύνεται σε πολύ μικρές ομάδες τουριστών πάνω σε ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα πακέτο ή σε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο αποκλειστικά στα ενδιαφέροντα της συγκεκριμένης παρέας ή οικογένειας.

Έτσι λοιπόν κάνοντας μια έρευνα για το αν οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται στην χώρα μας διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι υπήρχε ένα μεγάλο κενό. Ξεκινήσαμε λοιπόν πριν δύο χρόνια και δειλά δειλά κάναμε τα πρώτα μας βήματα δημιουργώντας τα πρώτα μας θεματικά tour λίγων ορών. Ένα tour γαστρονομικού ενδιαφέροντος και ένα ιστορικού πάντα με την συνοδεία εξειδικευμένου ξεναγού. Στην συνέχεια δημιουργήσαμε μονοήμερες εκδρομές με αφετηρία την Αθήνα και πλέον είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και συγκεκριμένες πολυήμερες εξορμήσεις. Πάντα με συγκεκριμένο θεματικό περιεχόμενο και πάντα σε ολιγομελείς ομάδες φίλων ή οι οικογένειες. Σε κάθε ένα από τα tour μας υπάρχει, ένας εξειδικευμένος insider συνεργάτης, αυτός μπορεί να είναι οινολόγος, σεφ, αρχιτέκτονας, γκραφιτάς, φωτογράφος κ.α. Ο Insider είναι πάντα μαζί με τους επισκέπτες. Οι συνεργάτες μας είναι όλοι εξαιρετικά καταρτισμένοι στο πεδίο τους, με αναπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες και άρτιες γνώσεις ξένων γλωσσών.

Παράλληλα με εμάς ξεκίνησαν και άλλες εταιρίες που παρέχουν ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το ευχάριστο είναι ότι έχει πλέον δημιουργηθεί ένα νέο ταξιδιωτικό προϊόν στην χώρα μας καλύπτοντας μια ευρύτατη γκάμα δραστηριοτήτων για κάθε γούστο. Νέοι άνθρωποι όπως και εμείς, με φρέσκιες ιδέες, σε αντίθεση με τις πρακτικές του παρελθόντος, έχουμε έρθει κοντά προκειμένου μαζί να αναδείξουμε την χώρα μας. Ο κάθε ένας από την δική του σκοπιά, άλλοι με τα extreme sports, άλλοι βόλτες με ιστιοπλοϊκά, άλλοι με φυσιολατρικές περιηγήσεις. Ο κάθε ένας από την πλευρά του και όλοι μαζί.

argolis

Και τελικά… πώς τους φαίνεται η πόλη μας, πέραν των κλασικών αξιοθέατων;

Η πόλη και η χώρα μας τους αρέσει πάρα πολύ. Σχεδόν όλοι ξαφνιάζονται ευχάριστά με το πόσες διαφορετικές εικόνες μπορεί να δει κάποιος σε μια τόσο μικρή χώρα. Από την κίνηση και την φασαρία της Σταδίου, στην γλυκιά ηρεμία του λόφου της Πνύκας Από τα δάση και τα απόκρημνα βουνά, στις αμμουδιές και τα γαλανά νερά. Δέκα λεπτά δρόμος…

Walking-Meze3DSC_0267__ DSC_0241_ Walking-Meze1

Μάθετε περισσότερα:

The Athens Insiders Team

T +30 697 5545 854 / +30 211 79 09 879
W www.athensinsiders.com

190 Syngrou Avenue, Kallithea
17671 Athens, GREECE
GNTO Reg. No.: 0206E60000408201


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>