13 split up ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα 7 είδη χωρισμών


Χωρίσατε; Και πώς νιώθεις; Να μία σημαντική και ουσιαστική ερώτηση που μπορείς να κάνεις όταν μάθεις πως κάποιο ζευγάρι πήρε δρόμους χωριστούς. Γιατί περισσότερη σημασία από τον ίδιο τον χωρισμό έχει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα που γεννά αυτή η νέα συνθήκη και στις δύο πλευρές. Εξάλλου, καθένας το βιώνει διαφορετικά και το διαχειρίζεται ακόμα πιο διαφορετικά.

Κανένας χωρισμός δεν είναι ίδιος. Μελετήστε τα σημάδια και δείτε πιο καθαρά τι συμβαίνει.

Ο αμοιβαίος

Ήταν προφανές. Όλα έδειχναν πως οδευέται προς στην έξοδο. Χωρίς καλή επικοινωνία, νεύρα, φασαίρες, τσακωμοί. Γενικώς, ένα μαρτύριο. Επεισοδιακή η διακοπή της σχέσης αλλά μετά από ένα μήνα νιώθεις μία κάποια ανακούφιση. Ανακούφιση, ανακούφιση, αλλά καλύτερα να μην τον δεις με την νυν και σου ανάψουν τα λαμπάκια.

Το φως στο τούνελ είναι τρένο

Μηδενική επικοινωνία, μόνιμη κούραση (αδικαιολόγητη) και σεξ μια φορά στο τόσο. Σχέδια για το μέλλον ανύπαρκατα, ούτε καν για καλοκαιρινές διακοπές ή μία εκδρομή.

Ο ουρανοκατέβατος

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία απόφαση που έχει παρθεί μονομερώς καιρό τώρα και απλώς δεν έχει ενημερωθεί εγκαίρως ο ενδιαφερόμενος. Έτσι, γίνονται όλα πολύ απότομα. Στα ξαφνικά. Φταίει ο μεν που δεν σε είχε αφήσει να καταλάβεις τίποτα. Φταις κι εσύ που πιθανώς να μισόκλεινες τα μάτια. Σοβαρές αφορμές πάντως, δεν υπήρχαν.

Ο κακός

Συχνοί και ακραίοι τσακωμοί. Κάτι μεταξύ πολέμου και φονικού. Η διάρκεια αυτής της κατάστασης εξαρτάται από το level έντασης αλλά και από τους χαρακτήρες σας. Αν είσαι drama queen θα το τραβήξεις. Αν είσαι της ορθολογιστικής σχολής θα κάνεις την επανάστασή σου και θα βάλεις ένα τέλος στο μαρτύριο. 

Ο μονόπλευρος

Ίσως η χειρότερη μορφή χωρισμού. Ο ένας από τους δύο θέλει να χωρίσει (και το απλώς το κάνει) ενώ ο άλλος μένει πίσω να κλαίει την μοίρα ή την χαμένη του αγάπη κατηγορώντας τον εαυτό του για όλα όσα φαντάζεται ότι φταίει. 

Η απάτη

Όταν ο άνθρωπος είναι αλλού και δεν έχει το θάρρος να πει τελειώσαμε. Θα τελείωσετε δεν τίθεται θέμα αλλά θα σου βγάλει την ψυχή μέχρι το αντίο.

Η μέρα της Μαρμότας

Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς έχουν βαρεθεί να ακούνε πως χώρισες με τον Νίκο. Τον τελευταίο χρόνο έχετε χωρίσει γύρω στις 39 φορές. Κυρίως, για ασήμαντους έως αστείους λόγους. Οι χωρισμοί είναι το χόμπι σας και κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά. Σκοτωθείτε ελεύθερα μέχρι να βαρεθείτε το rollercoaster.

 

OloiGiaOlous (M.M)


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.