τυφλος μαϊμου ΕΛΛΑΔΑ

Το ΙΚΑ έκανε λάθος για τους μαϊμού τυφλούς στη Κάλυμνο


Την Παρασκευή ανακοίνωσαν ότι οι 100 δεν ήταν τυφλοί! Σήμερα λένε ότι έκαναν λάθος υπολογισμούς και τελικά οι 28 δεν ήταν τυφλοί! Πόσοι είναι τελικά οι «μαϊμού» τυφλοί στην Κάλυμνο που έπαιρναν επίδομα από το ΙΚΑ;

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΙΚΑ με σημερινή της ανακοίνωση διορθώνει τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την περασμένη Παρασκευή 19/7 σχετικά με τα αποτελέσματα της επανάκρισης επιδοματούχων τυφλότητας, στο εξεταστικό κέντρο Καλύμνου, όπου εξετάστηκαν επιδοματούχοι Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας, Λειψών και Πάτμου.
Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα ανακοίνωση «από τη διεξοδική επανεξέταση των στοιχείων προκύπτει ότι στο εξεταστικό κέντρο Καλύμνου, από τους 89 κληθέντες για επανεξέταση, προσήλθαν τελικά 80 εκ των οποίων οι 28, το 35% κρίθηκαν ως μη τυφλοί».
Υπενθυμίζεται ότι στην αρχική ανακοίνωση στις 19/7 είχε αναφερθεί ότι είχαν κληθεί για επανέλεγχο 156 άτομα, ότι εξετάσθηκαν οι 152 εκ των οποίων οι 100, το 65,79%, κρίθηκαν ως μη τυφλοί.
Η διοίκηση του ΙΚΑ, θεωρεί αναγκαία την αποκατάσταση των εσφαλμένων στοιχείων και εκτιμά ότι «η δημοσιοποίησή τους οφείλεται σε λανθασμένους υπολογισμούς των αρμοδίων υπηρεσιών». Προσθέτει δε ότι «έχει κινηθεί διαδικασία διερεύνησης τυχόν πειθαρχικών ευθυνών».


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.