1194 ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι θα κάναμε αν οι συσκευασίες δεν έκρυβαν τις θερμίδες τους;


Ένας λογαριασμός στο Instagram επιχειρεί να πει όλη την αλήθεια πίσω από τις θερμίδες που βρίσκονται σε γνωστά προϊόντα και η αλήθεια είναι ότι ο άμεσος και λιτός τρόπος θυμίζει αρκετά την προσέγγιση γύρω από τα θέματα των καπνιστών.

Φυσικά, οι θερμίδες αναγράφονται πάντοτε στις ετικέτες των τροφίμων, βάσει νόμου, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να τις βλέπεις μπροστά σου με μεγάλα γράμματα, από το να γυρίζεις την συσκευασία για να τις διαβάσεις και μάλιστα να τις ψάχνεις.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό στο Instagram, που ονομάζεται @CalorieBrands: «Έτσι πρέπει να δείχνουν οι συσκευασίες, για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους καλοκαιρινούς σας στόχους για το σώμα σας».

Εσείς θα συνεχίζατε να αγοράζετε αυτά τα προϊόντα αν κυκλοφορούσαν έτσι στην αγορά;


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.