γλαυκος κληριδης ΚΟΣΜΟΣ

40ήμερο πένθος το ΔΗΣΥ για τον Κληρίδη


40ήμερο πένθος κήρυξε το κόμμα του ΔΗΣΥ για το θάνατο του ιδρυτή του και πρώην προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη. Κατά την έκτακτη συνεδρία του πολιτικού γραφείου του κόμματος αποφασίστηκαν τα εξής:
1. κηρύττεται 40ήμερο πένθος
2. Καθ’ όλη τη διάρκεια  του 40ήμερου πένθους, οι σημαίες στα Κεντρικά, επαρχιακά και Τοπικά Γραφεία του ΔΗΣΥ θα κυματίζουν μεσίστιες.
3. Σύσσωμο το Πολιτικό Γραφείο θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία.
4. Την ημέρα της κηδείας όλα τα γραφεία του ΔΗΣΥ θα παραμείνουν κλειστά.
5. Μετονομασία του Ινστιτούτου Ευρωδημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, σε Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης.
6. Αναθεωρημένη έκδοση του Λευκώματος Γλαύκου Κληρίδη.
7. Άνοιγμα από την Κυριακή, ηλεκτρονικού βιβλίου συλλυπητηρίων στη μνήμη του Γλαύκου Κληρίδη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.clerides.org για όσους συμπολίτες μας στην Κύπρο ή στο εξωτερικό δεν μπορέσουν να υπογράψουν το βιβλίο συλλυπητηρίων που θα ανοίξει η Κυπριακή Δημοκρατίας.
8. Ταυτόχρονα, το Πολιτικό γραφείου του ΔΗΣΥ καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΔΗΣΥ και εκτιμητές του Γλαύκου Κληρίδη καθώς και ολόκληρο τον κυπριακό λαό, όπως αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο ηγέτη.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.