Μουραγια Κερκυρα ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο Αφγανός δράστης που λήστεψε και έριξε στο γκρεμό την Σπυριδούλα στη Κέρκυρα (φωτο)


Τατουάζ με τη σβάστικα και άλλα ναζιστικά σύμβολα έχει στο σώμα του ο -κατά δήλωσή του- 17χρονος Αφγανός δράστης.

Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό ο 17χρονος το έχει στο αριστερό μπράτσο μαζί με δύο γράμματα (Ν και R). Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κελτικό σταυρό – σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων – , ενώ στο θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί. Τα σύμβολα, τράβηξαν αμέσως την προσοχή των αστυνομικών κατά την εξέτασή του, παρόλα αυτά όμως ο αλλοδαπός δράστης δεν απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών. Δεν έδωσε καμία απάντηση για τους λόγους που έχει στο κορμί του τέτοιου είδους τατουάζ, αν και ο ίδιος, όπως δηλώνει, είναι μουσουλμάνος.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι ο αφγανός δράστης, ο οποίος επιτέθηκε χθες σε φοιτήτρια στην Κέρκυρα με σκοπό τη ληστεία.

Η Σπυριδούλα Χάιδου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο νεαρός προσήχθη στην ανακριτή αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείας. Ο δράστης θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Κέρκυρας.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει να υποβληθεί σε εξέταση DNA ώστε να εξακριβωθεί η πραγματική του ηλικία, καθώς η εμφάνισή του παραπέμπει σε ενήλικο άτομο. Ωστόσο, επειδή στα ταξιδιωτικά έγγραφα που έφερε μαζί του αναφέρεται ότι είναι 17 χρόνων, στην ανακοίνωση αναγράφηκε αυτή η ηλικία.

διαβάστε εδώ το χρονικό.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.