epithesh molotof PASOK ΕΛΛΑΔΑ

Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ στα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ


Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν χθες το απόγευμα οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Οι άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ  προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έδειξαν να ξαφνιάζονται.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, αλλά ούτε και φθορές στο κτίριο.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν προχωρήσει σε δέκα προσαγωγές.

Την καταδίκη της στην επίθεση με μολότοφ σε δυνάμεις των ΜΑΤ στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία. «Απόπειρες τρομοκράτησης δεν πτοούν κανέναν. Θα πέσουν στο κενό», αναφέρει σε ανακοίνωση της.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.