xeirdarh ΟΛΟΙΓΙΑΟΛΟΥΣ

Αποκλειστικό: Η Ειρήνη Χειρδάρη μιλά στο oloigiaolous και αποκαλύπτει τα μυστικά της κατάκτησης


Αποκλειστική συνέντευξη στο oloigiaolous παραχώρησε η Ειρήνη Χειρδάρη.  Η διάσημη sex editor αποκαλύπτει στους αναγνώστες μας μυστικά για τις ερωτικές σχέσεις, μιλά για την τέχνη του φλερτ και δίνει πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο.Για ακόμη περισσότερα tips, μπορείτε να προμηθευτείτε το DVD της Σχολής Αποπλάνησης της ίδιας στο www.sexelixis.gr .

Διδάσκεται τελικά η «τέχνη» του φλερτ και της κατάκτησης; Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που μπορούν να μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε τον έρωτά μας ή το αντικείμενο του πόθου μας;

Φυσικά και διδάσκεται. Όλα μαθαίνονται, και ο έρωτας και οι σχέσεις μαθαίνονται. Όπως είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι παίζεται στις ερωτικές σχέσεις, τι κρύβεται πραγματικά πίσω από κάθε φορά που μαλώνουμε, για παράδειγμα, έτσι είναι σημαντικό να μάθουμε πώς ερωτεύεται ένας ανθρώπινος εγκέφαλος και πώς θα φέρουμε έναν άλλο άνθρωπο σε τέτοια κατάσταση ώστε να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον του να τον κάνουμε να μας ποθεί και να μας βλέπει ρομαντικά ταυτόχρονα. Δηλαδή αυτό που ουσιαστικά διδάσκει η θεωρία της Σχολής Αποπλάνησης, με απλά και πρακτικά tips, είναι πώς κάνεις βήμα-βήμα έναν ανθρώπινο εγκέφαλο να σε ερωτευτεί με τρία διαφορετικά εγκεφαλικά συστήματα ταυτόχρονα: Λαγνεία, Ρομαντική Αγάπη, Συντροφική Αγάπη. Τα μηνύματα είναι εξαρχής, και για τα τρία ταυτόχρονα. Από την πρώτη προσέγγιση. Τότε μια γνωριμία γίνεται δυνατός έρωτας.

Ποιες θα ήταν οι γενικές συμβουλές που θα έδινες εσύ στους αναγνώστες του oloigiaolous ώστε να κατακτήσουν τον έρωτά τους;

Δε μπορούν να υπάρξουν στην πραγματικότητα γενικές συμβουλές. Είναι ένα ολόκληρο σύστημα η θεωρία της κατάκτησης που έφτιαξα, το οποίο αποτελείται από πολλά διαφορετικά πράγματα που πρέπει να ενεργοποιήσεις όλα μαζί για να κατακτήσεις πραγματικά τον άλλον. Είναι όλα μαζί και η πνευματική πρόσκληση στο φλερτ – να περάσεις από το μυαλό αυτού που φλερτάρεις- και η συναισθηματική αποπλάνηση, και η σέξι γλώσσα σώματος, και τα έξυπνα sms, και οι τεχνικές προκλητικού βλέμματος, και να πας το θέμα πολύ καλά στην αρχή της γνωριμίας, στα πρώτα ραντεβού, για να δώσεις γραμμή, και να του δώσεις μεγάλο έρωτα και με τα τρία εγκεφαλικά συστήματα που προανέφερα, και απ΄την άλλη πλευρά, να κρατάς τη δύναμή σου για να μην είσαι δεδομένος/-η και καταλήξεις βαρετός/-ή. Η μόνη γενική συμβουλή που θα έδινα είναι να μην ξεχνάνε να βάζουν μαγεία στον έρωτα και στην κατάκτηση. Όχι ότι αρκεί μόνο αυτό, αλλά το αναφέρω είναι αυτό που λείπει σχεδόν πάντα σήμερα από το φλερτ, η μαγεία, να απογειώσεις τον άλλον.

eirini apo pinelopi mosouri (prwto thema 2)

Μήπως η ακολουθία κάποιων «κανόνων» ή συμβουλών στερούν τους ανθρώπους από τον αυθορμητισμό τους και, τελικά, μήπως τους απομακρύνουν από τον πραγματικό τους εαυτό, γεγονός που θα φανεί αργότερα στη σχέση;

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Οι άνθρωποι δεν δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό στο φλερτ, επηρεάζονται από φοβίες την ώρα που φλερτάρουν, όπως και από περιοριστικές πεποιθήσεις. Αν ήταν πραγματικοί, αν πραγματικά είχαν ξεμπερδέψει με τις φοβίες τους και τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους, θα ήξεραν κι ενστικτωδώς πώς να πάνε για μεγάλο έρωτα. Συνήθως όμως δίνουν διφορούμενα μηνύματα. Από δικό τους φόβο απόρριψης, για παράδειγμα. Και μετά νομίζουν ότι η άλλη τους απέρριψε ενώ στην πραγματικότητα αυτοί έδωσαν την απόρριψη και πρέπει να τους το αναλύσεις σε συνεδρία για να το καταλάβουν. Οι περισσότεροι όταν τους πρωτοκάνω συνεδρία μένουν άφωνοι την στιγμή που αποκαλύπτεται πώς λειτουργούν στην πραγματικότητα στην κατάκτηση. Ζούσαν για χρόνια στο matrix.

eirini apo pinelopi mousouri (prwto thema)

Τελικά, στη σύγχρονη εποχή, τι είναι αυτό που επιζητούν οι νέοι άνδρες και οι νέες γυναίκες; Έχουν αλλάξει τα «θέλω» σε σχέση με το κοντινό παρελθόν; Μήπως οι σχέσεις έχουν γίνει πιο πολύπλοκες και δύσκολα διατηρήσιμες και οι νέοι πια αρκούνται στην επιφάνεια και στην εύκολη απόλαυση;

Kαι στην σύγχρονη εποχή και σε όλες τις άλλες εποχές, ένα πράγμα ήθελαν και θέλουν άντρες και γυναίκες: να γίνουν αποδεκτοί και να αγαπηθούν. Σίγουρα στην εποχή που ζούμε σε σχέση με το κοντινό παρελθόν έχουν συντελεστεί δυο μεγάλες αλλαγές. Η πρώτη είναι ο θεσμός του γάμου. Σε προηγούμενες εποχές οι άνθρωποι είχαν στόχο να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά, πάει και τελείωσε. Θεωρούσουν εντελώς αποτυχημένος αν δεν κατάφερνες αυτό στην ζωή σου και κινδύνευες με κοινωνικό εξωστρακισμό. Μάλλον οι άνθρωποι δεν παντρεύονταν καν από έρωτα, πάντα ερωτεύονταν βέβαια η ανθρωπότητα, από την εποχή των σπηλαίων υπάρχουν τα τρία εγκεφαλικά συστήματα του έρωτα, (η λαγνεία πρώτη, τα άλλα δύο αναπτύχθηκαν στον εγκέφαλο αργότερα), εντούτοις στο μεγαλύτερο μέρος της Ιστορίας δεν ήταν απαραίτητο να ερωτευτούν δυο άνθρωποι για να παντρευτούν. Ο γάμος αντικαθιστούσε το κράτος, ένωνε οικογένειες και δουλειές, ήταν για λόγους επιβίωσης. Κυνηγούσε η δική σου οικογένεια, καλλιεργούσε λαχανικά η δική μου, παντρευόμασταν μεταξύ μας για να επιβιώσουμε όλοι. Σε κάποιες εποχές της Ιστορίας μάλιστα θεωρήθηκε τραγικό να σου τύχει να ερωτευτείς τον άντρα σου ή την γυναίκα σου μέσα στον γάμο, η γαλλική μπουρζουαζία για παράδειγμα το θεωρούσε εντελώς ξεπεσμό, ο έρωτας ήταν για τους εξωσυζυγικούς εραστές, όχι για τους συζύγους.

Το να παντρεύονται οι άνθρωποι από έρωτα το διεκδίκησαν το 50. Ε, και κάποια χρόνια αργότερα, το 80, διεκδίκησαν μαζικά και να χωρίζουν όταν φεύγει ο έρωτας.

Η μεγάλη αλλαγή λοιπόν που υπήρξε ήταν ότι ο έρωτας νίκησε τον γάμο είμαστε η γενιά που ζει αυτήν την πανωλεθρία του γάμου και τη νίκη του έρωτα, με όλες τις προεκτάσεις του γεγονότος. Ωστόσο υπάρχει η δεύτερη μεγάλη αλλαγή. Το ίντερνετ. Όταν πρωτοβγήκαν τα dating clubs, όσοι ασχολούνταν επαγγελματικά με τις σχέσεις χάρηκαν πολύ, πίστεψαν ότι τώρα οι άνθρωποι θα γνωρίζονται πανεύκολα, και άρα θα βρίσκουν πολύ πιο εύκολα ταίρι. Οι φιλόσοφοι όμως της εποχής, όπως ο Μαρίνοφ, είχαν πει «προσέξτε γιατί θα χαθούμε σε αυτόν τον ατέλειωτο κύκλο επιλογών». Όπως και έγινε. Αξιολογούμε τους πιθανούς συντρόφους με πολύ επιφανειακά κριτήρια και κανείς δε μπορεί να κάνει focus, πάντα υπάρχει και ένα επόμενο μήνυμα κι ένα επόμενο μήνυμα, και κανείς δε μπορεί να συγκεντρωθεί σε έναν μόνο άνθρωπο.

Οι γνωριμίες έγινα πολύ πιο επιφανειακές και επιπλέον, η σεξουαλική απελευθέρωση που έφερε το ίντερνετ μας έβαλε σε μια καταναγκαστική υπερσεξουαλικότητα και ξανά μόνο σεξ, και ξανά μόνο σεξ, και όλοι λένε ότι αυτό που θέλουν είναι τον έρωτα αλλά στην πραγματικότητα είναι στη ρόδα του χάμστερ κι είναι προγραμματισμένοι να κάνουν μόνο σεξουαλικές σχέσεις, χωρίς να το γνωρίζουν. Γι΄αυτό σε ένα σεμινάριο των DVD Σχολή Αποπλάνησης λέω ρητά πώς πας μια γνωριμία από το ίντερνετ σε έρωτα, λεπτομερώς, βήμα-βήμα. Για να βγεις από τη ρόδα του χάμστερ. Σαφώς και υπάρχει ο έρωτας σήμερα, και είναι και μια εποχή που μπορούμε επιτέλους να τον ζήσουμε, αλλά πρώτα πρέπει να ξεφύγουμε από τη ρόδα του χάμστερ.

*Tα DVD της Σχολής Αποπλάνησης θα τα παραγγείλετε στο www.sexelixis.gr


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.