theodora tzakri ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ η Θεοδώρα Τζάκρη


Το «ναι» στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, φαίνεται πως πλήρωσε ακριβά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. κ. Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ την βουλευτή Πέλλας.

Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι με επιστολή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε γνωστό ότι η κ. Τζάκρη τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Κατόπιν της διαγραφής της κ. Τζάκρη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η δύναμη του κόμματος είναι 27 από 28 βουλευτές και η κυβερνητική πλειοψηφία μειώνεται από 155 σε 154 βουλευτές.

Προ ημερών η κ. Τζάκρη είχε εκφράσει τη διαφωνία της για τον ενιαίο φόρο ακινήτων «έτσι όπως υποβάλλεται, επί της αρχής».

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι με την απόσυρση της εμπιστοσύνης της κ. Τζάκρη ανοίγει η «Κερκόπορτα» για την κυβέρνηση, εν όψει της επόμενης ψηφοφορίας για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.