ΕΜΕΙΣ


Ψάχνουμε για να μην ψάχνεσαι

Πάει καιρός που τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται μόνο με τους λίγους και τους «επώνυμους». Εμείς, μια ομάδα ανθρώπων, απλών με άποψη και θέληση για έναν καλύτερο κόσμο είμαστε εδώ για να προβάλουμε το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας. Η ομάδα μας στελεχώνεται από νέα άτομα διαφόρων επαγγελμάτων, δημοσιογράφους και φοιτητές.

Με το σύνθημά μας «Όλοι Για Όλους» αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το site έχοντας στο επίκεντρο όλους τους ανθρώπους.

Θέλουμε, μέσα από αυτό το χώρο, να μεταφέρουμε την αληθινή πλευρά των συνανθρώπων μας και να γνωρίσουμε ποιοι ακριβώς είμαστε, τι κάνουμε,τι ανάγκες έχουμε και τι θέλουμε να πούμε.

Θέλουμε να μεταδίδουμε την είδηση ως έχει, και όχι παραλλαγμένη με βάση το συμφέρον, αλλά όπως θα θέλαμε να μας τη λένε, χωρίς επιρροές. Δεν αναπαράγουμε μόνο αλλά προσπαθούμε να επεξεργαζόμαστε την πληροφορία.

 Είμαστε εδώ να ψάχνουμε για να μην ψάχνεσαι. Είμαστε όλοι εδώ για να προβάλλουμε οτιδήποτε απασχολεί όλους μας.

Θέλουμε να παραμείνουμε εδώ όλοι για όλους!

Μείνετε κοντά μας και να επικοινωνείτε μαζί μας. Αυτό χρειαζόμαστε.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.