katalhpsh evoia ΕΛΛΑΔΑ

Επέμβαση της Αστυνομίας σε κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας


Η κατάληψη, υπό την οπόια τελούσε για περίπου ένα μήνα το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, με έδρα τη Χαλκίδα, τερματίστηκε σήμερα στις 5 τα ξημερώματα, μετά από επέμβαση της Ασυνομίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. έγιναν 13 συλλήψεις ατόμων που βρίσκονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, ενώ παράλληλα υπήρχε παραγγελία από εισαγγελέα για προκαταρκτική εξέταση. Πρόκειται για απεργούς εργαζόμενων εργοστασίων της περιοχής.

Έξω από το κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας πραγματοποιείται συγκέντρωση συμπαράστασης στους συλληφθέντες.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.