οργασμος LIFESTYLE

Επτά στις δέκα γυναίκες υποκρίνονται οργασμό!!!


Σύμφωνα με την έρευνα, επτά στις δέκα γυναίκες και σχεδόν ένας στους τρεις άντρες παραδέχεται ότι η κορύφωση στην οποία έφτασε για τον ή την σύντροφό του κατά τη σεξουαλική επαφή δεν ήταν και τόσο αληθινή.

Οργασμός; Καμιά φορά! Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσαν επτά στις δέκα γυναίκες που συμμετείχαν σε έρευνα για το σεξ και παραδέχτηκαν ανερυθρίαστα πως υποκρίνονται ότι φτάνουν σε κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ.
Η μελέτη, που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας, βρήκε ότι το 68% των γυναικών και το 28% των αντρών έχουν υποκριθεί τον οργασμό με το σύντροφό τους.
Και τα δύο φύλα έδωσαν, μάλιστα, την ίδια αιτιολογία: ένιωσαν ότι ο σύντροφός τους έρχεται και οργασμό και ένιωσαν πίεση ότι πρέπει να το καταφέρουν και εκείνοι.
Μέσα στις πιο διαδεδομένες εξηγήσεις είναι υποκρίθηκαν τον οργασμό για να μην πληγώσουν τον αγαπημένο τους ή ότι αποφάσισαν να το κάνουν αυτό μιας και είχαν δει ότι οι ίδιοι δεν πρόκειται να φτάνουν ούτως ή άλλως σε οργασμό.
Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στην Journal of Sex Research, έθεσε ερωτήματα σε 281 άντρες και γυναίκες σχετικά με τις σεξουαλική τους συμπεριφορά.
Μέσα στα συμπεράσματα της έρευνας βρέθηκε ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες υποκρίνονταν οργασμό, μιας και ένιωθαν μεγάλη πίεση που δεν τους άφησε να ευχαριστηθούν τη σεξουαλική πράξη. Αυτή ήταν η κύρια αιτία για τους άντρες.
«Η εμμονή των αντρών που θέλουν να χαρίσουν στην παρτενέρ τους έναν αξέχαστο οργασμό οδηγεί κάποιες φορές στο να πρέπει να υποκριθεί ένας από τους δύο για να δώσει στον άλλο σύντροφο αυτή την εικόνα και να πετύχει το αποτέλεσμα!», γράφει η έρευνα.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.