Φωτιά στο ΑΤ Ιερισσού
Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί στο ΑΤ Ιερισσού που έχει εκκενωθεί από προσωπικό μετά τις επεισοδιακές συλλήψεις δύο κατοίκων και τις φθορές που είχαν προκληθεί σε αυτό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές στο τμήμα αλλά και σε δυο οχήματα που βρίσκονταν έξω από αυτό και είχαν κατασχεθεί από την αστυνομία.
Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά σύμφωνα με την πυροσβεστική αλλά πολύ κάτοικοι λένε πως πρόκειται για «στημένο παιχνίδι», δηλαδή για εσκεμμένη ενέργεια αγνώστων προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις.
Η λειτουργία του συγκεκριμένου Α.Τ. είχε ανασταλεί με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. λόγω των σοβαρών φθορών που προκλήθηκαν σ” αυτό την περασμένη Τετάρτη από κατοίκους της Ιερισσού, μετά την επεισοδιακή σύλληψη των δύο συντοπιτών τους για την υπόθεση του εμπρησμού στις Σκουριές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «το προσωπικό, τα μέσα και ο λοιπός εξοπλισμός του μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου που ανέλαβε την αστυνόμευση της περιοχής της Ιερισσού».