στρουμφάκια ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί η Λιάνα Κανέλλη αποκαλεί τη ΔΗΜΑΡ στρουμφάκια (video)


Ένταση σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου και της Λιάνας Κανέλλη, όταν με αφορμή τη στάση του κόμματος του Φώτη Κουβέλη για τις απολύσεις στο Δημόσιο, η βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε το κόμμα της συγκυβέρνησης ότι την πολιτική που ασκεί την «κάνουν μόνο τα στρουμφάκια».

Όλα άρχισαν, όταν στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Γιώργου Οικονομέα, ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στις απαιτήσεις της Τρόικα για απολύσεις των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων, δήλωσε σχεδόν έκπληκτος.

Σε αυτό το σημείο, η κυρία Κανέλλη εμφανώς εξοργισμένη του απάντησε: «Δεν ντρέπεστε να λέτε ότι είστε έκπληκτος από την τρόικα; Τι πολιτική είναι αυτή; Τα στρουμφ κάνουν αυτή την πολιτική. Είναι καρτούν έννοιες αυτές που λέτε».


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.