tsipras atheos ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα θρησκευτικά «πιστεύω» του Αλέξη Τσίπρα


Κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε για τα θρησκευτικά «πιστεύω» του Αλέξη Τσίπρα. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του υπευθύνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Αμανατίδη, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «είναι άθεος». Η απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία ήταν άμεση υποστηρίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας».

«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του. Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος» προσθέτει η Συγγρού.

«Απειλούν με “χειροβομβίδες”, εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως πού θα φτάσει ο κατήφορος του κ. Σαμαρά;» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.