balding-at-20 ΜΑΘΕ ΤΙ

Μάθε 6 πράγματα γύρω από την φαλάκρα


Φαλάκρα. Ο φόβος κι ο τρόμος πολλών ανδρών. Το συναίσθημα να κοιτάς στον καθρέφτη και να βλέπεις τις γωνίες να αρχίζουν να σχηματίζονται.

Αν αισθάνεστε άσχημα που η φαλάκρα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της, αυτά είναι τα επτά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

1. Η εμφάνιση της αραίωσης επηρεάζει το 50% των αντρών ηλικίας έως 50 ετών.

Δεν είστε οι μόνοι εκεί έξω.

 

2. Είναι θέμα γονιδίων
Αν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, η πτώση των μαλλιών δεν είναι κάτι που μπορείτε να ελέγξετε. Όσο μασάζ κι αν κάνετε στο κεφάλι σας ή όσα χρήματα κι αν ξοδεύετε σε ακριβά σαμπουάν και προϊόντα, η φαλάκρα είναι στο DNA σας.

3. Και συγκεκριμένα στα γονίδια που έχετε πάρει από την πλευρά της μαμάς σας

Εξαρτάται αποκλειστικά στα χρωμοσώματα που έχετε πάρει από την μητέρα σας. Τι; Και γιατί όχι από την πλευρά του πατέρα;

4. Οι φαλακροί άντρες δεν είναι πιο ανδροπρεπείς από τους υπόλοιπους.

Πρόκειται για μία δημοφιλή θεωρία, η οποία βασίζεται στο γεγονός ότι οι φαλακροί άντρες έχουν υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και άρα περισσότερη ορμή στο σεξ. Παρ” ολ” αυτά δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την θεωρία αυτή.

5. Οι φαλακροί άντρες είναι πιο δυναμικοί και κυρίαρχοι κοινωνικά

Όπως ανέφερε ο Dr. Frank Muscarella στην Mail Online τα αποτελέσματα ερευνών στηρίζουν το γεγονός ότι η φαλάκρα και η αραίωση είναι σημάδι μη απειλητικής κοινωνικής κυριαρχίας. «Υπάρχει μεγάλη βιβλιογραφία που δείχνει ότι παρότι οι γυναίκες έλκονται από ελκυστικούς άντρες, τις ελκύουν και τα σημάδια της υψηλής κοινωνικής κυριαρχίας», τόνισε.

6. Η αραίωση έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων

Δεν θέλουμε να σας πούμε εμείς τα άσχημα νέα, αλλά οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι φαλακροί άντρες έχουν 32% περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από καρδιαγγειακές παθήσεις, σε σχέση με εκείνους που έχουν μαλλιά.

 

OloiGiaOlous (M.M)


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.