Μάθε ποιο συστατικό δεν πρέπει να βάζεις στα σπαγγέτι
Η λίστα με τις σάλτσες που μπορεί να συνοδεύσουν τις μακαρονάδες είναι ατέλειωτη και τα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αμέτρητα. Υπάρχουν όμως και κάποια που καλό είναι να μην τα βάλουμε ποτέ στο ίδιο πιάτο με τα αγαπημένα μας ζυμαρικά.
Σύμφωνα με τον Ιταλό chef, Lorenzo Boni αυτό που καλό είναι να αποφεύγεις είναι το βραστό ή μαγειρεμένο στον ατμό κοτόπουλο.
»Κάποιοι προσθέτουν βραστό κοτόπουλο στις μακαρονάδες για να έχουν πρωτεΐνη στο πιάτο ωστόσο το κρέας δεν συνεισφέρει καθόλου γευστικά στο αποτέλεσμα. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός θεωρείται φαγητό νοσοκομείου στην Ιταλία» είπε χαρακτηριστικά.
Αν λοιπόν δεν θέλεις να καταλήξεις με μια βαρετή και άνοστη μακαρονάδα μην προσθέσεις βραστό κοτόπουλο, αλλά μαγείρεψέ το κανονικά με τα όλα του!