womanatract ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Πως να αποπλανήσετε έναν άντρα… Τρόποι που πιάνουν..


1. Επιλέξτε σωστά τον τόπο συνάντησης

Πιστέψτε με, το «πού» έχει μεγάλη σημασία για την επιτυχία σας. Εάν πάτε σε ένα μπαρ για μπύρες ενώ θα παίζει αγώνας ποδοσφαίρου δεν θα στεφθεί με επιτυχία η αποστολή σας. Ένα δείπνο που θα είστε μόνο οι δυο σας με την κατάλληλη ατμόσφαιρα θα σας δώσει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχετε τον σκοπό σας. Επιλέξτε μέρη που μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες κάτι άλλο να του αποσπάσει την προσοχή (και ειδικά μέρη χωρίς ανταγωνισμό) γιατί πρέπει να έχετε την πλήρη προσοχή του. Η ύπαρξη λίγων κεριών και η απαλή μουσική είναι κλισέ αλλά πιάνει πάντα, δεδομένου ότι αυτά δημιουργούν μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

2. Η δύναμη του αρώματος

Το άρωμα είναι μια από τις πιο ισχυρές υποσυνείδητες επιρροές των αποφάσεών μας. Έρευνες δείχνουν πως το 89% των ανδρών ελκύονται από μια γυναίκα λόγω του αρώματός της, ενώ το 55% παραδέχτηκε ότι μπορεί να ερωτευτεί μια γυναίκα απλά επειδή μυρίζει όμορφα. Η μυρωδιά είναι ένας παράγοντας ζωτικής σημασίας γιατί έχει να κάνει με τις φερομόνες (ορμόνες ερωτικής έλξης). Μια γυναίκα μπορεί να ενισχύσει τις φυσικές της φερομόνες χρησιμοποιώντας έλαια αρωματοθεραπείας, όπως τριαντάφυλλο, ylang ylang και γιασεμί. Είναι γνωστά για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες. Ο Σαίξπηρ έγραψε πως η Κλεοπάτρα υποδέχθηκε τον Μάρκο Αντώνιο σε ένα πλοίο με αρωματισμένα πανιά. Η εξωτική μυρωδιά τον έκανε να την ερωτευτεί τόσο πολύ που έδωσε και τη ζωή του για αυτήν. Χρησιμοποιήστε το άρωμα που σας αρέσει αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Βάλτε λίγο άρωμα εκεί που χτυπάει δυνατότερα ο σφυγμός σας, δηλαδή στους καρπούς, πίσω από τα αυτιά, στην κάμψη του αγκώνα, πίσω από τα γόνατα και στο εσωτερικό των αστραγάλων σας. Επίσης μπορείτε να ψεκάσετε το άρωμα στον αέρα και να περάσετε μέσα από αυτό.

3. Δείξτε λίγα και κρύψτε περισσότερα

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος για το πώς να ντυθεί μια γυναίκα που μπορεί να κάνει έναν άντρα τρελό. Και σίγουρα αυτός ο τρόπος δεν είναι ο πρόστυχος που συχνά μπορεί να ξενερώσει έναν άντρα. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή σε αυτά που θα αφήσετε να φανούν και σε αυτά που θα κρύψετε. Το μυστικό είναι ο σωστός συνδυασμός. Για παράδειγμα, εάν τονίσετε ταυτόχρονα μπούστο, πόδια και πλάτη αυτό αυτόματα κάνει το ντύσιμο πρόστυχο. Κάθε φορά πρέπει να τονίζεται ένα από αυτά όπως ακριβώς και με το μακιγιάζ. Δεν είναι ωραίο να τονίζονται ταυτόχρονα τα μάτια και τα χείλη, αλλά ένα κάθε φορά. Επιλέξτε το δυνατό σας σημείο και τονίστε το χωρίς υπερβολές. Το σημαντικό είναι να αισθάνεστε εσείς σέξι. Και μην ξεχνάτε κάποια αξεσουάρ όπως βραχιόλια και περιδέραια.

4. Να έχετε τρελή αυτοπεποίθηση

Να έχετε την αυτοπεποίθηση ενός super-model. Να είστε μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πώς θα το πάρει. Αλλά υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή ανάμεσα στην αλαζονεία και την αυτοπεποίθηση. Μην το παρακάνετε γιατί σε κανένα δεν αρέσει η αλαζονεία. Και πώς το κάνουμε αυτό; Μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας αρχικά…! Για παράδειγμα, ένα νέο κούρεμα, καινούργια ρούχα ή ακόμα και το χάσιμο κάποιων περιττών κιλών θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο σίγουρες για τους εαυτούς σας. Επίσης, προσέξτε τη στάσης του κορμιού σας: ευθεία πλάτη, έξω το στήθος και πίσω οι ώμοι. Κάντε ό,τι πιστεύετε πως θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας γιατί οι άντρες εντυπωσιάζονται με αυτό.

 5. Δείξτε σημάδια ενδιαφέροντος

Τώρα είναι η ώρα να του δείξετε ότι έχει ελπίδες μαζί σας. Δείξτε του μικρά σημάδια που θα τον κάνουν να προχωρήσει. Δηλαδή:

Χαλαρώστε τα χέρια σας

Παίξτε με τα μαλλιά σας ή πειράξτε διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται κοντά σας

Βγάλτε κάποιο χνούδι από πάνω του (ακόμα κι αν δεν υπάρχει!)

Κοιτάξτε τον στα μάτια

Γλείψτε και δαγκώστε τα χείλη σας (αλλά μην το παρακάνετε!)

6. Η μαγεία της προσδοκίας

Εδώ είναι το καλό! Παίξτε σκληρά για να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Η προσδοκία, ο ενθουσιασμός και η ένταση μπορεί να λειτουργήσουν ως διεγερτικά για έναν άντρα. Καθυστερήστε την ικανοποίηση. Κάντε δυο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω. Δημιουργήστε του την αίσθηση ότι δεν έχει τον έλεγχο. Δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται ότι είναι εύκολο σε εκείνον να σας κατακτήσει. Χρησιμοποιείστε τα προαναφερθέντα σημάδια και στη συνέχεια δείξτε αδιαφορία για λίγη ώρα και μετά πάλι από την αρχή. Μην πάτε σε όλες τις συναντήσεις που θα σας προτείνει και κυρίως μην προχωρήσετε σεξουαλικά από τα πρώτα ραντεβού.

7. Δολοφονικά μάτια – Η γαλλική τεχνική

Ξεκινήστε με τυχαίες σχεδόν ματιές. Και μετά με μια πιο άμεση ματιά. Αυτό χαρακτηρίζεται «παιχνιδιάρικη αθωότητα» από τις γαλλίδες, οι οποίες και το εφηύραν. Τη στιγμή που θα σας κοιτάξει, χαμηλώστε το βλέμμα σας και χαμογελάστε αμήχανα. Μετά από λίγη ώρα ξανακοιτάξτε για περισσότερο χρόνο και ξαναχαμηλώστε το βλέμμα.

8. Αγγίξτε τον «τυχαία»

Όταν θέλετε να πιάσετε κάτι αγγίξτε τον κατά λάθος στο χέρι του. Μην το κάνετε πάρα πολύ προφανές. Επίσης, μπορείτε να τον αγγίξετε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για να τονίσετε κάτι ή γιατί βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που μόλις είπε. Το μυστικό; Να φανεί παιχνιδιάρικο αλλά και τυχαίο. Αυτό δημιουργεί ένταση και δείχνει μια φυσική σύνδεση μεταξύ σας.

 9. Η δύναμη του ερωτικού χορού

Μάθετε να χορεύετε με ερωτικό τρόπο και αναζητήστε μια ευκαιρία για να του το δείξετε. Οι περισσότερες γυναίκες εκφράζονται μέσω του χορού. Γιατί να μην το μάθετε ώστε να το κάνετε με το σωστό τρόπο; Μπορείτε να πάτε σε ειδικές σχολές χορού ή ακόμα καλύτερα και ανέξοδα, μπορείτε να μάθετε κάποιες κινήσεις από τα video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

10. Το μυστικό συστατικό

Δεν πρέπει να αισθάνεται ότι παρασύρεται. Πρέπει να νομίζει ότι εκείνος σας αποπλανά και όχι το αντίθετο. Δώστε του τη νίκη. Ας είναι ο ήρωας. Τους αρέσει να αισθάνονται έτσι και επωφεληθείτε από αυτό.

Και τέλος:

Να είστε μυστηριώδης.

Ξυπνήστε τον εξερευνητή σε αυτόν, κάντε τον δηλαδή να θέλει να μάθει όλο και περισσότερα πράγματα για σας.

Αφήστε τον να μιλάει περισσότερο.

Φλερτάρετε με το 90% του σώματός σας και μόλις με το 10% με λέξεις.

Μπερδέψτε τον, να μην καταλαβαίνει τι άνθρωπος είστε.

Μην φανείτε ποτέ πολύ απελπισμένη.

 

Καλό κυνήγι κορίτσια!

 


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.