οργασμος ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Πώς να φέρεις σε οργασμό μια γυναίκα (Μέρος 4ο)


4ο Μέρος (4/4) 

 

 [sociallocker]

Υγιές σώμα – Τρομερό Σεξ!

Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που επηρεάζουν την απόλαυση του σεξ είναι η υγεία του σώματος. Το κάπνισμα συστέλλει τα τριχοειδή και αιμοφόρα αγγεία στο σώμα, το οποίο περιορίζει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και επομένως μειώνει τη σεξουαλική απόλαυση. Επίσης, το αλκοόλ και άλλες πηγές καφεΐνης καταστρέφουν  ζωτικής σημασίας βιταμίνες του οργανισμού όπως η Βιταμίνη Β, καθιστώντας μας πιο ανενεργό και ληθαργικό.

Ο λήθαργος και η έλλειψη σωματικής ζωντάνιας γίνονται αντιληπτά όχι μόνο από τους συντρόφους μας κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και όταν είμαστε σε αναζήτηση για σύντροφο.

Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι τα δύο μεγαλύτερα στοιχεία σε κατανάλωση σε ένα μπαρ ή νυχτερινό κλαμπ – το αλκοόλ και τα τσιγάρα – είναι οι δύο μεγαλύτεροι δολοφόνοι για καλό σεξ! Η βιταμίνη Β, η οποία καταστρέφεται από τον μεταβολισμό του αλκοόλ, μας κάνει επίσης πιο μαλθακούς – έτσι ενώ το αλκοόλ μας χαλαρώνει από τη μία πλευρά, καταστρέφει τη βιταμίνη Β από την άλλη. Έτσι, το σώμα μας έχει μεταβολίσει το αλκοόλ, έχουμε πολύ χαμηλό επίπεδο βιταμίνης Β που σημαίνει HANGOVER!

Οι οργανισμοί μας λειτουργούν καλύτερα όταν περιέχουν τα βέλτιστα επίπεδα των αμινοξέων, θρεπτικές ουσίες και άλλες χημικές ουσίες που απαιτούνται για την καλή λειτουργία του «προσωπικού μας εργαστηρίου» που αποκαλούμε σώμα. Δυστυχώς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής σε γενικές γραμμές δεν επιτρέπει τη σωστή πρόσληψη και διατήρηση αυτών των χημικών ουσιών. Και έτσι, η πλειοψηφία του πληθυσμού υπολειτουργεί .

Έτσι, μπορείς να ξεχωρίσεις από το πλήθος, απλώς με το να είσαι πιο υγιής. Θα αποκτήσεις μια αύρα που θα εκπέμπει ζωντάνια και ενέργεια και θα σε κάνει να αισθάνεσαι απλά…τέλεια! Και αν αισθάνεσαι τέλεια, θα αισθάνονται και οι άλλοι τέλεια για σένα αλλά και με σένα.

 

Απόκτησε υγεία και γίνε δυναμίτης!

Όλο και περισσότερες βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που δυναμώνουν τον οργανισμό, ανακαλύπτονται κάθε χρόνο. Αλλά τα βασικά είναι:

Βιταμίνη Α:

Απαραίτητη για την καλή υγεία του δέρματος. Μας απαλλάσσει από αυτά τα ενοχλητικά σπυράκια και άλλες ακαθαρσίες του δέρματος. Βελτιώνει την κατάσταση των μαλλιών και βοηθά την όραση, τόσο νύχτα όσο και μέρα.

Βιταμίνη Β:

Πράγματι ένα ευρύ φάσμα των βιταμινών, συμπεριλαμβανομένων των Β1, Β2, Β6, Β12, φολικό οξύ, νιασίνη, ινοσιτόλη και παντοθενικό οξύ, μεταξύ άλλων. Είναι αυτά που λέμε  «συνεργιστικά», που σημαίνει ότι αν πάρετε πάρα πολύ από ένα είδος των παραπάνω, μπορεί να σας προκαλέσει έλλειψη στα άλλα. Οπότε θα πρέπει να παίρνετε ένα συμπλήρωμα του συμπλέγματος Β, κάθε μέρα (επειδή οι ομάδες Β είναι υδατοδιαλυτές, θα πρέπει να αναπληρώνονται κάθε μέρα).

Βιταμίνη C ή ασκορβικό οξύ:

Βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα. Θα πρέπει να λαμβάνεται με πολλά υγρά. Εάν την

κρατήσετε σε υψηλά επίπεδα σε αυτό (για παράδειγμα, 10.000 mg την ημέρα) είναι πιθανό να μειώσει τον κίνδυνο για κρυολόγημα και γρίπη.

Βιταμίνη D:

Αποκτάται από την έκθεση (όχι υπερβολική έκθεση) στον ήλιο και βοηθά το σώμα να απορροφήσει και να διατηρήσει το ασβέστιο. Η βιταμίνη D χρειάζεται λίπος ή έλαια για να απορροφηθεί, που σημαίνει ότι πρέπει να τη λαμβάνεται μετά από ένα γεύμα που περιλαμβάνει λίπος ή ελαιόλαδο.

Βιταμίνη Ε:

Βοηθά στη μεταφορά και την αποτελεσματική χρήση του οξυγόνου. Περισσότερο οξυγόνο πηγαίνει στα κύτταρα σας και συγκεκριμένα στο μυαλό σας. Ονομάζεται επίσης η «βιταμίνη του σεξ», επειδή βοηθά στην παραγωγή των ορμονών.

 

Αυτές είναι οι βασικές βιταμίνες. Ωστόσο, για να αποκτήσουμε ένα υγιές σώμα πρέπει να υπάρχει γυμναστική. Ακόμα κι αν ασκηθείτε για μισή ώρα κάθε μέρα ή δύο, το σώμα σας θα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, το αίμα θα κυκλοφορεί καλύτερα και ολόκληρη η λειτουργία του σώματος σας καλύτερα με λιγότερο stress.

Και βέβαια, ας μην ξεχνάμε την καλύτερη μορφή άσκησης – το σεξ!

Ακολουθήστε τις συμβουλές του μοναδικού Dr.Love και δεν θα χάσετε.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και φοβερές σεξουαλικές στιγμές και επιδόσεις…

 

Για το μονα-δικό μας OloiGiaOlous.gr

Dr.Love

Many thanks to…..Γεωργία, Νίκη, Λία, Κατερίνα

 

Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο 1ο Μέρος κάντε κλικ εδώ (1/4)

 [/sociallocker]


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.