orgasm_web ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Πώς να κάνεις έρωτα σε μια γυναίκα – Ο αποκλειστικός οδηγός του Dr Love


Ο Dr. Love του Oloigiaolous.gr με τη βοήθεια 4 γυναικών από 25-45, δημιούργησε τον μοναδικό και αποκλειστικό οδηγό για τον γυναικείο οργασμό, βασιζόμενος σε εμπειρίες και έρευνες.

 

 

1ο Μέρος (1/4)

 

Το σεξ είναι θαυμάσιο. Είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να μπορεί να αποδείξει το αντίθετο. Όλοι αγαπούν το σεξ, είτε μιλούν ανοικτά για αυτό είτε όχι. Ένας από τους λόγους που το διαβάζεις αυτό, είναι επειδή απολαμβάνεις να κάνεις σεξ και θα ήθελες να το απολαμβάνεις περισσότερο με τον/την σύντροφό σου.

 

Για εσάς τα ελεύθερα αρσενικά που το διαβάζετε αυτό… θα σας άρεσε να λένε οι κοπέλες γύρω σας ότι κάνετε το καλύτερο σεξ όλων των εποχών;

 

Για τους παντρεμένους ή αυτούς σε μόνιμη σχέση, δεν θα θέλατε να εντυπωσιάσετε τη γυναίκα σας, έχοντας βρει νέες γνώσεις για το σεξ και να την κάνετε να σας παρακαλάει για περισσότερο;

 

Εσείς γυναίκες θα μπορούσατε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο, ώστε να ζήσετε ένα πολύ πιο απολαυστικό σεξ.

 

«Το σεξ μπορεί να είναι η πιο συγκλονιστική εμπειρία που έχεις ζήσει αλλά και η μεγαλύτερη απογοήτευση.»

[sociallocker]

 

 

Έρευνες

Έρευνες έχουν δείξει ότι το 75% των γυναικών προσποιούνται οργασμό κάθε φορά, 15% προσποιούνται τις περισσότερες φορές και περίπου 9,5% περιστασιακά προσποιούνται. Άρα μένει ένα 0,5% το οποίο λέει ότι ποτέ δεν έχει προσποιηθεί. Το ξέρω ότι οι περισσότεροι άντρες, θα δυσκολευτούν να το πιστέψουν, αλλά είναι αλήθεια. Ψάξτε το αν θέλετε….

 

Οι γυναίκες, προσποιούμενες οργασμούς, χάνουν μια από τις απολαυστικότερες εμπειρίες που μπορούν να φανταστούν. Το ίδιο και οι σύντροφοί τους.

Θα συνειδητοποιήσετε τη διαφορά όταν διαβάσετε αυτόν τον αποκλειστικό οδηγό

  • Η σεξουαλική ικανοποίηση μπορεί να εκτοξευτεί σε νέα επίπεδα, όταν ξέρεις πως φέρνεις σε οργασμό τη γυναίκα κάθε φορά.
  • Η κοπέλα σου ή γυναίκα σου θα σε θέλει όσο ποτέ άλλοτε και δεν θα θελήσει ή θα χρειαστεί κανέναν άλλο άντρα.
  • Και εσείς κορίτσια αν θέλετε να κάνετε καλύτερο sex, μάθετε στο αγόρι ή τον άντρα σας αυτά που θα σας πω.

 

Οι περισσότεροι άντρες είναι περίεργοι για το πώς θα ικανοποιήσουν στο σεξ μια γυναίκα. Σε όλους του άντρες που πήραμε συνέντευξη ρωτήσαμε: «Τι πιστεύεις ότι μπορεί να φέρει μια γυναίκα σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ;».

Οι περισσότερες απαντήσεις ήταν κάπως έτσι:

«Αρκεί να τον βάλω μέσα της και αυτή ξετρελαίνεται» 

Μπορεί να ξετρελαίνεται αλλά δεν είναι αρκετό. Σε καμία περίπτωση.

«Απλά λατρεύει να της τον καρφώνω σκληρά και δυνατά»

Αυτό είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Και γελοίο.

«Την γ@…@ω πολύ γρήγορα».

Λάθος! Θέλει τρόπο. Αν ήταν έτσι θα πήγαινε με κομπρεσέρ.

 

Είναι γενικά εύκολο για τους άνδρες να διεγερθούν σεξουαλικά επειδή τα γεννητικά τους όργανα του είναι έξω από το σώμα και ερεθίζονται εύκολα. Στους άνδρες που δεν είναι έτοιμοι ψυχικά ή σωματικά μπορεί μερικές φορές να πάρει περισσότερο χρόνο για να ερεθιστούν, όπως και όταν έχουν βαρεθεί με τους συντρόφους τους .

Ξέρετε τον βασικό λόγο που οι άνδρες βαριούνται τους συντρόφους τους σεξουαλικά;

 

Μια πιθανότητα είναι να έχει βαρεθεί η γυναίκα , γιατί δεν έχει πάρει τη σεξουαλική ευχαρίστηση και ως εκ τούτου δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το σεξ τόσο πολύ. Το σεξ θα καταντήσει βαρετό , αν η ευχαρίστηση είναι μονόπλευρη , δεν νομίζετε ρε παιδιά ; Φανταστείτε (άνδρες και γυναίκες) να κάνετε σεξ κάθε λίγες ημέρες και ποτέ να μην φθάνετε σε οργασμό . Δεν ακούγεται πολύ διασκεδαστικό. Σωστά;

Μερικοί άνδρες μπορούν να φέρουν μια γυναίκα σε σεξουαλικό παροξυσμό κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, αλλά στη συνέχεια, όταν έρχεται η συνουσία .. η ορμή δεν θα συνεχιστεί και στις περισσότερες περιπτώσεις, τόσο ο άνδρας και η γυναίκα δεν ξέρουν που είναι το λάθος. Στη συνέχεια, η γυναίκα προσποιείται οργασμό επειδή θέλει να τερματίσει την πλήξη-βαρεμάρα ή / και τον πόνο.

 

Αν ένας άνδρας δεν ξέρει πώς να χειριστεί σωστά τη συνουσία, η γυναίκα θα βαρεθεί και θα είναι ανικανοποίητη στη σχέση, με αποτέλεσμα να αναζητήσει άλλες επιλογές. Οι περισσότερες γυναίκες λένε στους άνδρες τους τα πάντα είναι μια χαρά – μόνο και μόνο για να τους αφήσουν να αισθάνονται άνδρες. Οι άνδρες είναι συνήθως ανυποψίαστοι ότι υπάρχει πρόβλημα.

 

Αλλά ρε αγόρια, ειλικρινά δεν φταίτε εσείς! Εσείς είστε άνδρες.  Πώς θα μπορούσατε να ξέρετε περίπου πως νιώθει μια γυναίκα; Μόνο μια γυναίκα ξέρει πραγματικά πώς να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Μόνο μια γυναίκα ξέρει τις φυσικές αισθήσεις του σώματος μιας γυναίκας. Οι περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει να μιλάνε γι “αυτό με τους συντρόφους τους, γιατί μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται λιγότερο άνδρες ή ανδροπρεπείς.

 

 

 

Πειράξτε πρώτοι ή χαϊδέψτε την.

Στις γυναίκες αρέσει η στοργή. Τους αρέσουν τα χάδια.

 

Φανταστείτε τον εαυτό σας ξαπλωμένο εντελώς γυμνό και 100% χαλαρό με τα χέρια αργά και απαλά να αγγίζουν το σώμα σας. Δοκιμάστε να ακουμπήσετε τα δάχτυλά σας, απαλά. Τόσο απαλά που μόλις και μετά βίας να αγγίζει το σώμα σας κατά μήκος του εσωτερικού του δικού σας χεριού. Γαργαλάει λίγο, αλλά έχει ωραία αίσθηση, ακόμη και αν αισθάνεσαι μια μικρή φαγούρα και ότι πρέπει να ξυστείς.

 

Όταν κάνετε έρωτα με την σύντροφό σας θα πρέπει να δώσετε στο σώμα της σημασία.

Αρχικά, αγγίξτε απαλά με τα δάχτυλά σας, όλο το σώμα της, έτσι ώστε μετά βίας να αγγίζουν το δέρμα της. Κάντε το αυτό για 3-4 λεπτά χωρίς να αγγίζετε το στήθος ή την κλειτορίδα της και στη συνέχεια να περάσετε σιγά-σιγά προς  το στήθος της, αλλά μην αγγίζετε τις θηλές της.

Περικυκλώστε το στήθος της με τις παλάμες των χεριών σας και τα δάχτυλά σας. Μπορείτε περιστασιακά να φιλήσετε απαλά γύρω από το στήθος της, αλλά ΜΗΝ αγγίζετε τις θηλές της ακόμα – αγγίξτε γύρω από τις θηλές, αλλά όχι πάνω τους.

 

Αυτό θα αρχίσει να την τρελαίνει… Τώρα της έχετε δημιουργήσει την επιθυμία και θέλει να αγγίξετε τις θηλές της. Δεν της δίνετε κάτι που θέλει. Αφού περάσουν αυτά τα 3-4 λεπτά που την αγγίζετε, τότε πολύ απαλά αγγίξτε τις θηλές της. Μετά, συνεχίστε να κινείτε κυκλικά τις θηλές απαλά με τα δάχτυλά ή τις παλάμες σας, και γλείψτε απαλά μία ή δύο φορές δίπλα σε κάθε θηλή, αλλά όχι πάνω σε αυτές.

 

Τώρα έχετε τον πλήρη έλεγχο. Ήδη έχει ξεκινήσει να τρελαίνεται. Της έχετε δημιουργήσει ενθουσιασμό και έντονη σεξουαλική επιθυμία. Τώρα, όταν αισθανθείτε ότι είναι έτοιμη ή καταλάβετε ότι είναι έτοιμη τότε προχωρήστε στο επόμενο βήμα ..

 

 

Σημείωση: Υπενθυμίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να μην αποδυναμώσει αυτό που κάνετε και αρχίσετε να ψηλαφίζετε από το πόδι μέχρι το στήθος και το υπόλοιπο σώμα της και μην αγγίζετε την κλειτορίδα της σε αυτή τη φάση.Θα το χαλάσετε και θα σβήσετε την ένταση που δημιουργήσατε. Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια έντονη επιθυμία . Μην αποδυναμωθείτε – να παραμείνετε υπό  έλεγχο και αυτοσυγκράτηση, αυτό είναι μόνο η προθέρμανση για το μεγαλειώδες σεξ .

Στο 2ο ΜΕΡΟΣ θα δούμε την αρχή της συνουσίας. 

Κλικ εδώ για να πάς στο 2ο ΜΕΡΟΣ

 

[/sociallocker]


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.