ερασιτεχνικο πορνο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πως το ερασιτεχνικό πορνό σας, γίνεται παγκόσμια επιτυχια;


Γυρίζεις ένα ερασιτεχνικό πορνό για προσωπική χρήση και μετά από καιρό όλοι οι φίλοι σου σε συγχαίρουν για τις … επιδόσεις σου. Τι συμβαίνει;

Σύμφωνα με βρετανική έρευνα το 88% από το ερασιτεχνικού πορνό καταλήγει σε πορνογραφικά sites, χωρίς να το γνωρίζει, στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης του.

Το Βρετανικό Ίδρυμα Παρακολούθησης του Ίντερνετ (IWF) ανέφερε ότι περισσότερες από 12.000 εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου που έχουν τραβηχτεί από χρήστες του ίντερνετ για προσωπική χρήση, έχουν κλαπεί και δημοσιευτεί σε «παρασιτικές» ιστοσελίδες πορνό.

Το υλικό αυτό προέρχεται είτε από κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, από προσωπικούς λογαριασμούς σε διάφορες δημοφιλείς ιστοσελίδες που έχουν χακευτεί, συμπεριλαμβανομένων των Photobucket, Flickr και Facebook.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.