αδεια Αθηνα 2 ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τρίτη 7 Μαϊου αργία της Πρωτομαγιάς. Τι είναι ανοικτό και πως κυκλοφορούμε


Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Η αργία της Πρωτομαγιάς, που ήταν τη Μεγάλη Τετάρτη, μεταφέρθηκε για την Τρίτη 7 Μαΐου. Έτσι τα καταστήματα θα επανέλθουν στα κανονικά τους ωράρια την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Από την αργία της Τρίτης του Πάσχα, εξαιρούνται μόνο οι επιχειρήσεις που νόμιμα λειτουργούν κατά τις Κυριακές και ημέρες αργίας. Στην περίπτωση αυτή, οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων δικαιούνται να λάβουν, εφόσον εργασθούν, την προσαύξηση 75%, η οποία υπολογίζεται επί του νόμιμου ημερήσιου μισθού τους.

Σε ρυθμούς διακοπών θα συνεχίσουν να κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και την Τρίτη, καθώς θα ακολουθήσουν το ίδιο ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας – προσαρμογής στην επιβατική κίνηση των εορταστικών ημερών.

Συγκεκριμένα, Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθούν ως εξής:

Την Τρίτη του Πάσχα 7/5 στις γραμμές 2&3 του μετρό θα πραγματοποιούνται δρομολόγια με συχνότητα από 7 έως 10 λεπτά, στη γραμμή 1 ανά 10,5 λεπτά, ενώ στις γραμμές του τραμ ανά 20 έως 25 λεπτά.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

 


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.