sumerianflyingobject ΜΑΘΕ ΤΙ

Σοκ οι εικόνες και γραφές των Αρχαίων Σουμέριων! Η σημερινή επιστήμη δεν είναι είναι τίποτα μπροστά στην Αρχαία!


Μπροστά στα μάτια μας…υπάρχουν στοιχεία για την αληθινή ιστορία του παρελθόντος αλλά με την πλύση εγκεφάλου που μας γίνεται είναι πολύ δύσκολο να τα αποδεχθούμε. Όπως αποκαλύπτονται στοιχεία από τους Αρχαίους Έλληνες έτσι και οι Σουμέριοι είχαν το δικό τους τρόπο να εξιστορούν τα γεγονότα. Αρχαία Σουμερικά έγγραφα υπάρχουν πολλά αλλά έχουν μεταφραστεί ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

Και ως συνήθως τα έχουν ονομάσει μύθους… Δεν είναι όμως μύθοι αλλά η πραγματικότητα που την αντιμετωπίζουν κάποιοι όπως τους συμφέρει.

Διαβάζουμε  λοιπόν σε γραφές των Σουμερίων:

«…Είχε δημιουργήσει το όπλο, που εκτοξεύθηκε σαν θάνατος. Οι πενήντα Ανουνάκι κτυπήθηκαν. Το υπέρτατο ιπτάμενο που έμοιαζε με πουλί, κτυπήθηκε στο στήθος».

Σουμερικός «μύθος» είναι αυτό;

Τώρα, αν κάποιος σκεφθεί ότι στη Σουμερική γλώσσα «Ανουνάκι» είναι «Αυτοί που κατέβηκαν στη Γη από τον ουρανό», διερωτάται: Τι ακριβώς αναφέρουν οι Σουμέριοι;

Το ίδιο περίπου που αναφέρουν και οι πανάρχαιοι Ινδοί με:

«Τα θαυμαστά μπλε και κόκκινα ανάπτυξαν ταχύτητα με μουγκρητό στην κορυφογραμμή του ουρανού και λούστηκαν με ακτίνες από φως… Λαμπροί, ουρανοκατέβατοι με αστραπές στα χέρια τους και κράνη από χρυσό στα κεφάλια τους»!

Κάτι θυμίζει αυτό….

Επίσης  άλλες  γραφές των Σουμερίων λένε:

«Εκείνες τις ημέρες, στον ΘΑΛΑΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ των Θεών, στον οίκο της ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, στον Αγνό Λόφο, τα Λαχάρ (τριχωτά βόδια) και τα Ανσάν (δημητριακά) πλάστηκαν με ομορφιά.

Ο τόπος είχε γεμίσει με φαγητό για τους Θεούς.

Με τον Πολλαπλασιασμό των Λαχάρ και των Ανσάν, οι Ανουνάκι (αυτοί που κατέβηκαν στη Γη από τον ουρανό) έφαγαν στο Ιερό Ανάχωμά τους αλλά δεν παράφαγαν.

Το καλό γάλα από τα πρόβατα ήπιαν οι Ανουνάκι, αλλά δεν παραήπιαν»!

 

Υπάρχουν κι άλλα:

«Μετά που ο Ανού, ο Ενλίλ, ο Ένκι και ο Σουντ έπλασαν τους ανθρώπους με τη μαύρη κεφαλή (τους μαύρους;

Μήπως αυτό έχουμε σαν ανάμνηση και οι λευκοί – που δημιουργήθηκαν αργότερα – θεωρούν τους μαύρους «δούλους» και «κατώτερους»;), πολλαπλασίασαν τη χλωρίδα στη γη. Με μεγάλη τέχνη έφτιαξαν τετράποδα ζώα και τα έβαλαν στο Ε.ΝΤΙΝ. (Στην Αγγλοσαξονική γλώσσα, η ΕΔΕΜ γράφεται Eden, και προφέρεται Ίντεν!)

Τελειώνοντας με τους Σουμέριους, ας δούμε το κεντρικό θέμα της παράδοσής τους: Εξωγήινοι είχαν κατέβει στη Γη για «κάτι δουλειές». Έπρεπε να φάνε όμως. Δημιούργησαν χλωρίδα και πανίδα κατάλληλη για παραγωγή δημητριακών και άλλων γεωργικών προϊόντων καθώς και για να βόσκουν τα χορτοφάγα ζώα. Δεν είχαν το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθούν με ευτελή πράγματα, με την καθημερινότητα.

Χρειαζόντουσαν υπηρέτες και δημιούργησαν τον άνθρωπο (πρώτα μαύρο και μετά λευκό) γονιμοποιώντας το ωάριο κάποιου ζώου με το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ σπέρμα. Η σύλληψη γινόταν εξωμήτρια, σε σωλήνες, ενώ τα πρώτα έμβρυα είχαν φιλοξενηθεί σε μήτρες εξωγήινων γυναικών.

Τα πειράματα δεν πέτυχαν αμέσως. Εικόνες δείχνουν ανθρώπινα σώματα με κεφαλές ζώων και αντίστροφα. Πιθανόν στο τέλος το πείραμα να πέτυχε με το ωάριο κάποιου ζώου που ταίριαξε τελικά. Ίσως με το ωάριο του πιθήκου.

 Προσέξτε όμως. Και η Ελληνική μυθολογία αναφέρει όντα που είναι μισά άνθρωποι και μισά ζώα! Και οι Αιγύπτιοι! Δεν είναι μόνο οι Σουμέριοι που λένε αυτά τα πράγματα.

Μα, με σοβαρή μελέτη και ανάλυση, ΔΕΝ υπάρχει διαφορά μεταξύ της Γένεσης της Παλαιάς Διαθήκης και των Σουμερίων. Μόνο που οι Σουμέριοι τα τεκμηρίωσαν. Με γραφές και φοβερές εικόνες που δείχνουν ρουκέτες, πιλότους, θαλάμους γενετικής μηχανικής, μαιευτήρια. Αναφέρουν, επίσης, μια σύρραξη μεταξύ αντιπάλων φατριών εξωγήινων (όπα! ποιοι ήταν οι αντίπαλοι;). Ένα φοβερό πυρηνικό πόλεμο, που ο Σίτσιν επιμένει ότι έχει αφήσει ανεξίτηλες ουλές στην αραβική χερσόνησο. Φωτογραφίες από δορυφόρους όντως εισηγούνται μια παλιά, ίσως πυρηνική, έκρηξη τεραστίων διαστάσεων.

 

Δείτε τις παρακάτω εικόνες και θα προβληματιστείτε πολύ…

 

Ας πούμε ότι οι Κένταυροι είναι «μύθος»…

Και αυτό δεν είναι διαστημόπλοιο-πύραυλος….

Και αυτός δεν ίπταται φυσικά. Είναι προϊόν φαντασίας….

Ούτε αυτός είναι Γίγαντας φυσικά…

Και αυτό δεν είναι το ηλιακό μας σύστημα. Σωστά;

 

Καλό ξύπνημα…

 

Πηγή: operiplous.blogspot.gr


1 σχόλιο on Σοκ οι εικόνες και γραφές των Αρχαίων Σουμέριων! Η σημερινή επιστήμη δεν είναι είναι τίποτα μπροστά στην Αρχαία!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.