αδεδυ ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας σήμερα στο δημόσιο και συλλαλητήριο από την ΑΔΕΔΥ


Σε μια ακόμα κινητοποίηση ενάντια στις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις που προωθούνται προχωρούν οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας στους φορείς του δημοσίου τομέα από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ στις 12:30 έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σύμφωνα με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, η στάση εργασίας ισχύει και για τους εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες στην Περιφέρεια, εφόσον με απόφαση των κατά τόπους Νομαρχιακών Τμημάτων της ΑΔΕΔΥ, διοργανωθούν αντίστοιχα συλλαλητήρια.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.