1 ΕΛΛΑΔΑ

«Τα μαύρα ταμεία της Siemens» συνεχίζουν να μας στοιχειώνουν


Τα «μαύρα ταμεία της Siemens», συνεχώς θα βρίσκονται μπροστά μας, καθώς από τον ανακριτή, πρόκειται να κλήθουν 13 γερμανοί, πάραγοντες της εταιρείας Siemens.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον τότε πρόεδρο του γερμανικού κολοσσού και 2 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου και υψηλόβαθμα στελέχη  της Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών της περιόδου 1998-2004 τα οποία καλούνται να λογοδοτήσουν ενώπιον των δικαστικών ελληνικών αρχών για «δωροδοκία» και «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Οι κατηγορίες αναφέρονται στο σκέλος της υπόθεσης σχετικά με τη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ για την ψηφιοποίηση των κέντρων του Οργανισμού αλλά και τις επεκτάσεις της , οι οποίες φαίνεται πως προκάλεσαν μεγάλη ζημία στο ελληνικό δημόσιο.

Μάλιστα, οι εφέτες ειδικοί ανακριτές της υπόθεσης απέστειλαν ήδη τις σχετικές κλήσεις σε απολογία  για το τέλος Ιουνίου, αρχές Ιουλίου, ενώ σε περίπτωση, που οι σχετικές κλήσεις αγνοηθούν, τότε θα ενεργοποιηθούν εντάλματα σύλληψης.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.