Θα μαγειρεύατε παρέα με μία κρεμάστρα;
Πρόκειται για αντικείμενα που όλοι διαθέτουμε στο σπίτι. Αντικείμενα που όμως, μπορούν να χρησιμεύσουν και να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις που ούτε έχουμε φανταστεί. Πώς θα σας φαινόταν να μαγειρεύατε με μία κρεμάστρα; Να ακούγατε μουσική από ένα μπολ;
Οδοντόκρεμα: Μπορείτε να πλύνετε τα δόντια σας με αυτή, μπορείτε να την απλώσετε σε περιοχή όπου καήκατε αλλά τώρα μπορείτε και να εξαφανίσετε τις άσχημες μυρωδιές από σκόρδο, κρεμμύδι ή ψάρι. Τρίψτε λίγη στα χέρια σας και είστε αμέσως έτοιμοι να αγκαλιάσετε το σύντροφο σας άφοβα.
Κατακάθι καφέ: Σκέφτεστε πως πρέπει να καθαρίσετε το τζάκι και θα γεμίσετε σκόνη; Χαλαρώστε, πιείτε ένα ζεστό καφεδάκι και ύστερα απλώστε το κατακάθι στις στάχτες προτού ξεκινήσετε το καθάρισμα. Οι σκόνες που θα εισπνεύσετε θα είναι πολύ λιγότερες.
Κεραμικό μπόλ: Έχετε καλέσει τους φίλους για ένα ποτό στο σπίτι…βάλατε τους ξηρούς καρπούς στο μπολ και τώρα θέλετε να συνοδεύσετε με λίγη μουσική..Αν τοποθετήσετε το MP3 player ή το i – Phone ο ήχος θα ενισχυθεί κατά 40%.
Μπανανόφλουδα: Είναι ωραίο φρούτο αλλά γλιστράει πολύ αν την πατήσουμε με το παπούτσι. Γι’ αυτό λοιπόν δεν τις πετάμε κάτω αλλά τις βάζουμε πάνω στα παπούτσια. Συγκεκριμένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τα γυαλίσουμε!!! Τρίψτε με το εσωτερικό μέρος της μπανάνας και μετά καθαρίστε τα υπολείμματα με ένα πανί.
Λευκό ψωμί: Καθαροί τοίχοι κάνουν το σπίτι να φαίνεται καινούριο. Ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά οι δαχτυλιές στους τοίχους είναι σύνηθες φαινόμενο! Αφήστε τα να παίξουν και πάρτε μετά λευκό ψωμί. Τρίψτε πάνω στη βρωμιά και αυτή αμέσως θα εξαφανιστεί!
Πινέλο μακιγιάζ: Χρησιμοποιείται κυρίως για βάψιμο αλλά μπορεί να γίνει και ο καλύτερος εξολοθρευτής των ψίχουλων στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή!
Κέτσαπ: Η αγαπημένη φίλη για τα χάμπουργκερ και τις τηγανιτές πατάτες. Παρέα με ένα μαλακό πανί μπορεί να γίνει και η αγαπημένη φίλη των μπρούντζινων σκευών. Κάντε το και τα σκεύη θα δείχνουν σαν καινούρια!!!
Αναβράζοντα δισκία: Έχετε πονοκέφαλο, πυρετό, πονόκοιλο, πονόδοντο; Πάρτε ένα αναβράζον δισκίο και θα σας ανακουφίσει άμεσα. Αλλά θυμηθείτε πως κάνουν εξίσου καλή δουλειά ενάντια στη βρωμιά της λεκάνης!
Κρεμάστρα: Περνάτε την περισσότερη ώρα στην κουζίνα μαγειρεύοντας; Αν ναι…τότε μία κρεμάστρα σας χρειάζεται. Πιάστε το βιβλίο των συνταγών όπως δείχνει και η φωτογραφία και κρεμάστε την στο ντουλάπι.