καταθλιψη NEWSMASTERS

Therapy Planet για το αδιέξοδο και τη θλίψη που μαστίζει την καθημερινότητά μας


 

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2013, διοργανώνεται το 2o Therapy Planet Festival ψυχοθεραπείας, εναλλακτικών θεραπειών και μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Therapy Planet, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

«Είναι αδύνατο να ξέρει την ιατρική, αυτός που δεν ξέρει ακριβώς τι είναι ο άνθρωπος».

Το γνωμικό αυτό του Ιπποκράτη, συνάδει με τους στόχους του 2ου Φεστιβάλ, που είναι ένας άλλος τρόπος θέασης της πραγματικότητας, ενδυνάμωσης της ψυχολογικής ανθεκτικότητας, προσαρμοστικότητας στο περιβάλλον και χάραξης μιας νέας πορείας προς την κατάκτηση του «Γνώθι σ” αυτόν».

Επίκαιρο όσο ποτέ διοργανώνεται και φέτος στην Αθήνα το 2o Therapy Planet Festival ψυχοθεραπείας, εναλλακτικών θεραπειών και μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Therapy Planet.

Σ´ ένα κόσμο που κλυδωνίζεται από οικονομικά αδιέξοδα και ανατροπές, από κοινωνικές ανακατατάξεις και βίαια γεγονότα, καλείστε να ανακαλύψετε ένα κόσμο μη βίας, μη θλίψης, όπου συνομιλεί εποικοδομητικά η επιστήμη (Ιατρική και Ψυχολογία) με τις εναλλακτικές θεραπείες. Το Therapy Planet Festival προτείνει εναλλακτικές μεθόδους αντιμετώπισης των δυσχερειών, των αντιξοοτήτων της ζωής, με στόχο την ενδυνάμωση του εαυτού και την επίτευξη ευημερίας και ευζωίας!!! Στόχος του Συνεδρίου-Φεστιβάλ είναι να ενημερώσει τόσο το ευρύ κοινό όσο και τους επαγγελματίες του χώρου για τις πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις στο χώρο της Ψυχοθεραπείας και των Εναλλακτικών Θεραπειών.

Στο ολοήμερο φεστιβάλ θα παρακολουθήσετε ομιλίες, βιωματικά εργαστήρια, workshops και ανοιχτές συζητήσεις σε 5 αίθουσες ομιλιών και 2 εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου Divani Caravel με περίπου 60 ομιλητές από τον χώρο των Φυσικών και Εναλλακτικών Θεραπειών, της Ψυχοθεραπείας και της Προσωπικής Ανάπτυξης.

Ακόμα, μπορείτε να λάβετε μέρος στα βιωματικά εργαστήρια των εισηγητών επικεντρωμένα στις παραδοσιακές και νέες τεχνικές στην θεραπεία και την ευεξία αλλά και να ενημερωθείτε από περίπου 50 εκθέτες για τις υπηρεσίες θεραπείας και εκπαίδευσης που προσφέρονται. Τέλος μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα παραδοσιακά και νέα προϊόντα, καθώς και συσκευές υγείας και ευεξίας, που κυκλοφορούν στην αγορά.

Για περαιτέρω ενημέρωση και πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την διαδικτυακή πύλη του Therapy Planet: www.therapyplanet.gr ή να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 210-3620020, 210-3620490, 6932 602726 (Wind), 6946 100296 (Vodafone), και το e-mail: info@therapyplanet.gr.

Εντελώς δωρεάν, μπορείτε να δείτε πως η αισιοδοξία μετατρέπει την συνειδητότητα μας. Η θετική σκέψη παράγει περισσότερη ενέργεια, περισσότερη χαρά, καλυτερεύει την καθημερινότητα και χαρίζει μακροζωία και γαλήνη. Το ζητούμενο της χαοτικής μας καθημερινότητας.


Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.